Automenu - Mercedes Benz C63 VÄTH V63 Supercharged AMG a jeho 680k !!!
Auto Baterky s.r.o. banner
Online Eurokalkulačka:
SKK
SKK
EUR
EUR
Využite akcie, ktoré vám ponúkajú partneri spoločnosti Automenu.

  Zobraziť všetky akcie

NAJNOVŠIE

Akcia ŠROTOVNÉ
Pri odovzdaní starého kusu autobatérie adekvátnej veľkosti zľava na nákup novej autobatérie....
Repasovane napravy Peugeot Citroen,Renault
Rpeasované zadné nápravy Peugeot 306 a Citroen Xsara, výmena nápravy u nás v rervise za 55 €...
Autobatérie online - VARTA, EXIDE, Banner
www.autobaterie24.sk, autobatérie VARTA, BANNER, EXIDE - doprava do 24 HOD, osobny odber v Bratisla...

NÁHODNÉ

CAN-BUS SLIM XENÓNOVÁ SADA H1, 4300K, 5000K, 6000K, 8000K, 12V
CAN-BUS Slim xenónová prestavbová sada H1, určená pre automobily s CAN BUS zbernicou. Spotre...
..:: Puklice ::..
!!! Super ceny !!! Kompletná sada (4kusy) okrasných puklíc na plechové disky Tieto puklice sú...
Šikmé MyCarr SJ-296typ2, LED denné svetlá s RL (16cm)
Kód produktu: sj-296typ2 Kosouhlé (šikmé) LED homologované svetlá pre denné svietenie. Sve...

Sadzobník pokút

PONUKA PRÁCE

PRÁCU PONÚKAJÚ

Pravidelná preprava tovaru do 1,5T.
Ponukame pravidelnú prepravu tovaru do 1,5t. Peugeot Boxer . Cena dohodou. ...
Lakovník/Natierač pre Air Livery Ltd.
Ponúkame prácu Lakovníka/Natierača pre Air Livery Ltd. Náplňou práce je povrchová úprava lietadiel –...
Montážne zastúpenie
Hladáme seriózneho zástupcu na montáž a predaj autofólií v Komárne. Ponúkame nadštandartný zárobok a...

  Zobraziť všetky ponuky


PRÁCU HĽADAJÚ

prevoz automobilov,vyrobkov vatšich rozmerov,
VW sharan 7 miest prives špecialny,vyklapaci.plošina 4-2m.spolahlivo,rychlo.Aj zahraničie.Ceny dohod...
Preprava cohokovek Ke-okolie
Ponukám nákladnú autodopravu: Avia sklapac -3, 5t-3, 20m Avia skrinova-3, 5t-4, 50m-7m Dovoz-št...
Osobná preprava limousine Škoda Superb
Súkromná osobná preprava limousine Škoda Superb , po celej EU. Serióznosť, spoľahlivosť. Podrobnej...

  Zobraziť všetky ponuky

ANKETA

Dodržiavate servisné intervaly na výmenu oleja?

áno
Anketa 3464(43%)

nie
Anketa 2175(27%)

snažím sa
Anketa 2376(30%)

Hlasovalo: 8015

REKLAMA

AUTOKLUBY

Opel
Opel Club
BMW
BMW Club
Ford
Ford Club
Cabrio
Kabriolety
Toyota
Toyota Club
Alfa
     Alfa Club     
Škoda
Auto Škoda Club
Swift
Swift Club
Škoda
Audi Club
Swift
Golf Club

Mercedes Benz C63 VÄTH V63 Supercharged AMG a jeho 680k !!!

  « späť na úvodnú stránku

Byť číslom jeden znamená byť najlepším. Robiť veci tak, ako ich nerobí nik iný a vytvárať výsledky hodné poklony. Jednoduchšie povedané, vytiahnuť od života to naj, čo ponúka. Spojte slová VÄTH a Mercedes-Benz a zistíte, čo znamená byť na vrchole, doslova!

Mercedes-Benz C63 AMG je vďaka nemeckej precíznosti stelesnením dokonalosti. Cieľ bol splnený - vyrobiť neobyčajne fajnovú a luxusnú limuzínu, ktorá môže zároveň spĺňať úlohu jednak rodinného auta, ako aj prezentačného modelu a samozrejme športového „náčinia na vystrájanie“. Agilita je preto v novej triede C magickým slovom. Súčasťou tohto naozaj do detailov prepracovaného modelového radu je množstvo technických inovácií a široká paleta možností individualizácie, ktorá vyhovie všetkým nárokom potenciálnych zákazníkov vzhľadom na výkon a efektívnosť. Takmer žiaden iný automobil sa nedokáže tak rýchlo prispôsobiť vašim individuálnym potrebám, ako aj vášmu štýlu jazdy zároveň.

C63 AMG je naozaj silná limuzína! Kto by mal o tom akékoľvek pochybnosti, stačí si vypočuť zvuk 6,3-litrového osemvalca do V a rázom zmeníte názor. Tento špecificky navrhnutý motor dokáže vyvinúť výkon až 525 konských síl (386 kW) a 630 Nm, pričom si treba uvedomiť, že značná táto sila sa nachádza pod prednou kapotou luxusnej limuzíny triedy C. Toto nie je obyčajné auto, toto je špeciálna edícia vášho mokrého sna. Úpravca VÄTH hodlá tento zážitok ešte viac zdokonaliť.



Ak zalovíte vo vašich pamätiach zistíte, že úpravca menom VÄTH sa už do úpravy Céčkového AMGčka raz pustil v podobe projektu s názvom V63RS Clubsport. Vtedy sa jednalo o verziu kombi a tentokrát si úpravca posvietil na nekompromisného kráľa vo svojej triede v podobe verzie coupé. V prvom prípade slintali poväčšine šťastní oteckovia svojich rodín a v tom prípade to budú vyznávači neortodoxných sedanov.

Céčkové AMG je samo o sebe stelesnením najvyššieho stupňa krutosti dostupného „len tak“ v salóne Mercedes-Benz – už len samotný zvuk je niečo, čo dáva jasne najavo, že sa chystá niečo naozaj kruté a podlé! Technici v dielni VÄTH si však povedali, že z tejto beštie dokážu vydolovať podstatne viac. Do auta preto putoval špeciálne vyvinutý performance kit s označením V63Supercharged a ako už samotný názov napovedá, pod prednú kapotu sa tak nasťahoval mohutný mechanický kompresor s dodatočným chladením samého seba ako aj prevodovkového a olejového ústrojenstva. K tejto sústave bola doladená hlavná elektronika a osadený kompletný nehrdzavejúci výfukový systém vrátane leštených výfukových zvodov. Koniec koncov, skúste pustiť 680 konských síl a 840 Nm „sériovým“ výfukovým ústrojenstvom! Presne tak, tieto čísla opisujú konečný výkon tejto bielej nádhery vo finálnej fáze úpravy. Nebolo by zlé, ak by budúci majiteľ mal spoľahlivého dodávateľa pneumatík, pretože zrýchlenie pod 4 sekundy, maximálka 335 km/h a možnosť vypnutia stabilizácií dá po papuli každej sade gúm. Každému je pritom snáď jasné, že adekvátny brzdový systém v podobe 380 mm veľkých kotúčov je nevyhnutnosťou.



Dizajn tejto nádhery bol zdokonalený rukami úpravcu pridaním dodatočných karbónových dielov, nakoľko finiš karosérie je v prekrásnej bielej perleti. Karbónová je maska chladiča, predný sexy lip, zadná odtrhová hrana kufra pomenovaná Gurney a zadný difúzor.
Upravené boli tiež zadné blatníky z dôvodu rozšírenia zadnej nápravy o celých 80 mm, ktorá sa tak stará o ešte dokonalejšiu priľnavosť vozidla k vozovke. Zabudnúť nesmieme ani na športový znížený podvozok s rozsahom zníženia 20 až 65 mm a naozaj luxusné obutie vo forme trojdielnych kovaných diskov z dielne VÄTH. Ich rozmery spadajú do kolonky 9x20 vpredu a 11x20 vzadu.

O nezabudnuteľný pôžitok zvnútra vozidla sa starajú obklady z karbónu, resp. dreva vo farbe piano black a luxusnej kože.

tuning.sk